Het voorleesboek voor broertjes en zusjes

Leuk en gevarieerd voorleesboek als je kleintje straks opeens grote broer of zus wordt.

Deze bundel staat vol met versjes, verhalen en tekeningen over broertjes en zusjes. Over mama’s dikke buik, een tweeling die niet meer op elkaar wil lijken, over een zusje dat ook eens de oudste wil zijn en over een broertje dat liever een puppy had gewild… of toch maar wel een babybroertje? Over knuffelen en ruzie maken, samen streken uithalen en jaloers zijn…
Een heerlijk voorleesboek vol stoere broertjes en zusjes die van alles met elkaar beleven!

Veel bekende auteurs en illustratoren
Jet Boeke, Burny Bos, Dick Bruna, Marianne Busser & Ron Schröder, Annemarie van Haeringen, Vivian den Hollander, Guus Kuijer, Nannie Kuiper, Selma Noort, Milja Praagman, Annie M.G. Schmidt, Carry Slee, Dagmar Stam, Harmen van Straaten, Jacques Vriens, Fiep Westendorp en vele anderen

Titel: Het voorleesboek voor broertjes en zusjes
Auteur en illustratie: meerderen
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025861124
Vanaf ongeveer twee jaar

Lees ook:Klassieker: Het grote voorleesboek voor broertjes en zusjes
Lees ook:Kerstverhalen
Lees ook:Klassieker: Kleertjes uit, pyjamaatjes aan
Lees ook:Papa is een held!
Lees ook:Ik kan alles lekker zelf!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>