Krullen en blubbershampoo – Bette Westera

Bette Westera schrijft herkenbaar, ontroerend en grappig. Prima combi voor geslaagd (voor)leesboek.

Kalle groeit op bij zijn moeder. Over zijn vader weet hij eigenlijk niets. Dus verzint Kalle hoe zijn vader er uitziet. Tijdens de zomervakantie ontmoet Kalle op de camping de eigenzinnige Kimberley, met wie hij elke dag gaat zwemmen in een rivier met blubbershampoo, snoekpoep en kikkerstront. Kimberley vraagt hem naar zijn vader en Kalle vertelt haar dat zijn vader een grote, donkere man is en bovendien een beroemde voetballer. Terwijl hij met Kimberley fantaseert over zijn droomvader, groeit bij zijn moeder het besef dat ze met Kalle moet praten over zijn echte vader.

Titel: Krullen en blubbershampoo
Auteur: Bette Westera
Illustraties: Jolet Leenhouts
Uitgeverij: De Fontein
ISBN: 9789026132841
Vanaf ongeveer zes a zeven jaar

Lees ook:Baby’tje in mama’s buik – Bette Westera
Lees ook:Klassieker: Zeg maar tegen de juf dat ik wat later kom – Bette Westera
Lees ook:Waar was Bas? – Bette Westera
Lees ook:Vrolijke vogels – Bette Westera
Lees ook:Haasje Repje – Bette Westera

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>