Zo werkt het! Machines & voertuigen – John Farndon

Ontdek de fascinerende wereld van machines en voertuigen. Kom te weten hoe ze er vanbinnen en vanbuiten uitzien, hoe ze werken, welke speciale kenmerken ze hebben… Doorsneden en detailtekeningen bieden je een kijkje in hun wonderlijke mechanismen! Voor nieuwsgierige kinderen vanaf 9 jaar!

Hoe blijven vliegtuigen in de lucht? Hoe landt een straaljager op een vliegdekschip? Hoe werkt een motor op brandstof, een hybridemotor of aandrijving op zonne-energie?

Hoe bestuurt een piloot een heteluchtballon? Hoe diep is men met een boot al onder water geweest? Wat is een graafwielbagger, deeltjesversneller of een crawler-transporter?

Het boek heeft een kleurrijk binnenwerk met gedetailleerde illustraties en is geschreven in begrijpelijke taal voor kinderen. John Farndon is docent op de universiteit van Cambridge en heeft verschillende kinderboeken over wetenschap, technologie en natuur op zijn naam staan.

Titel: Zo werkt het! Machines & voertuigen
Auteur: John Farndon
Uitgeverij: Deltas
ISBN: 9789044746945
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:Het menselijk lichaam: Zo zit je in elkaar! – John Farndon
Lees ook:Begrijpen hoe het werkt – Joël & Clément Lebeaume
Lees ook:Onder de grond/Onder water – Aleksandra & Daniel Mizielinscy
Lees ook:Tel je mee? Voertuigen – Roger Priddy
Lees ook:Lannoo’s grote encyclopedie van alle dinosauriërs – John Woodward

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>