De imker – Liesbet Slegers

Een speciaal boekje voor bezige bijtjes: De imker van Liesbet Slegers! Volg de imker door de vier seizoenen: wanneer in het jaar doet hij welke klusjes? Kortom, een leerrijk informatief boek op kleutermaat over de imker en wat die allemaal doet.

De imker weet veel over bijen. Het hele jaar werkt hij met de beestjes, maar vooral in de zomer is het zoemend druk. Kasten bouwen, dieren verzorgen, honing oogsten… En wist je dat we zónder bijen nooit lekker fruit konden eten? Lees er alles over in dit boekje!

Titel: De imker
Auteur: Liesbet Slegers
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044828252
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Ik en de wilde dieren – Liesbet Slegers
Lees ook:Het bijenboek – Piotr Socha
Lees ook:De kaasmaker – Liesbet Slegers
Lees ook:Ik en de dieren – Liesbet Slegers
Lees ook:De astronaut – Liesbet Slegers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>