Mijn autoboek & Mijn vliegtuigboek – Hans-Christian Schmidt

Mijn autoboek van Hans-Christian Schmidt bevat een echt stuur voor alle kleine autofans! En de andere variant, Mijn vliegtuigboek, bevat natuurlijk ook een stuur voor vliegtuigfans.

In Mijn autoboek is de auto van Giel kapot en daarom wordt hij opgehaald door een grote gele truck. De auto wordt gerepareerd in de garage. En daarna gaat hij ook nog door de wasstraat. Als de auto er eindelijk weer als nieuw uitziet, mag Giel zelfs even achter het stuur zitten!

In Mijn vliegtuigboek gaat Giel voor het eerst vliegen. Eerst moeten de koffers in het vliegtuig geladen worden en dan kan de reis eindelijk beginnen. In het vliegtuig is van alles te beleven en Giel mag zelfs een kijkje in de cockpit nemen – dat mag heus niet iedereen!

Titel: Mijn autoboek / Mijn vliegtuigboek
Auteur: Hans-Christian Schmidt
Uitgeverij: Veltman
ISBN: 97890483115839789048311576
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Het wonder van de appel – Hans-Christian Schmidt
Lees ook:Klassieker: Mijn autoboek – Harmen van Straaten
Lees ook:De Sneeuwkoningin – Hans Christian Andersen
Lees ook:De wereld van Eric Carle: In de auto! – Eric Carle
Lees ook:Vroem! Het grote autoboek van Karel – Liesbet Slegers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>