Ridder Zeldenmoed – Josina Intrabartolo

Voor hooggevoelige kinderen zijn er speciale boeken verkrijgbaar, zoals Ridder Zeldenmoed van Josina Intrabartolo. Dit avontuurlijke boek staat vol met tips om hooggevoeligheid te herkennen en ermee om te gaan.

De gevoelige Tristan wil niets liever dan ridder worden. Daarom is hij page – oftewel leerling ridder – op het kasteel van zijn oom Lodewijk. Samen met zijn vriendinnetje Marike heeft hij het prima naar zijn zin.

Maar zijn rustige leventje wordt verstoord wanneer heer Lodewijk besluit een wedstrijd te houden tussen zijn twee pages. Als er dan ook nog een dief blijkt te zijn op het kasteel, bedenkt Ridder Zeldenmoed een heldhaftig plan.

‘Ik weet trouwens toch al dat ik nooit een goede ridder zal zijn.’ ‘En waarom zou jij geen goede ridder zijn?’ Tristan haalt zijn schouders op. ‘Dat zegt mijn vader. Die noemt me altijd Ridder Zeldenmoed.’

Titel: Ridder Zeldenmoed
Auteur: Josina Intrabartolo
Uitgeverij: Scrivo
ISBN: 9789081267274
Voor hooggevoelige kinderen.

Lees ook:Spinnetje gaat griezelen… of toch niet? – Josina Intrabartolo
Lees ook:Ridder Florian en de grote griezels (Ridder Florian 5) – Marjet Huiberts
Lees ook:Wuustwezel eert Karel Biddeloo
Lees ook:De onhandige tovenaar gaat het halen!
Lees ook:Lodewijk I, koning der schapen – Olivier Tellec

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>