Kleine muis & het grote hart – Nadine Witteman

Ben je op zoek naar een bijzonder boek voor kinderen dat een inspirerend verhaal bevat over moed en doorzettingsvermogen? Kleine muis & het grote hart van holistisch coach Nadine Witteman is zo’n boek.

Nadine schreef het kinderboek met een bijzondere missie: het verhaal is gebaseerd op haar eigen levenservaringen en verpakt in een klassiek verhaal met een universele moraal om kinderen en ouders te inspireren, aan te moedigen hun hart open te houden en trouw te blijven aan zichzelf.

Het boek werkt als een spiegel; het bevat alle aspecten van het mens zijn waarin niet alleen kinderen, maar ook volwassenen zich in zullen herkennen. Het is gebaseerd op het boek De reis van de Held(in).

Nadine werd als baby geadopteerd door Nederlandse ouders. Ze komt oorspronkelijk uit India. Ook al was haar jeugd zwaar, toch wist ze door alle pijn en ellende heen geloof te houden in het concept LIEFDE.

Nadine vertelt: “Dit heeft mij geholpen om verdriet, angst en pijn te overwinnen en bij te dragen aan positiviteit naar mijn medemens.”

“Mijn doel is liefde te verspreiden en financiële steun te bieden aan de liefdadigheidsorganisatie SOFOSH in Pune, dat een thuis biedt voor weeskinderen in India.”

Nadine heeft een prachtig prentenboek voor alle leeftijden gemaakt; het bevat niet alleen mooie, inspirerende teksten, maar ook bijpassende, lieve illustraties van de kleine muis met het grote hart.

Titel: Kleine muis & het grote hart
Auteur: Nadine Witteman
Uitgeverij: De Boekenfabriek
ISBN: 9789066630598
Voor alle leeftijden.

Lees ook:Eet kleine giraf alleen? & Piept kleine muis alleen? – Anita Bijsterbosch
Lees ook:Kleine Muis en de rode knikker – Petr Horáček
Lees ook:In mijn kleine hart – Jo Witek
Lees ook:Mijn kleine geluksdoosje – Jo Witek
Lees ook:Grote doos, kleine doos – Caryl Hart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>