Boet de beer – Kaisa Happonen & Anne Vasko

Boet de beerBoet de beer is een prachtig prentenboek van Kaisa Happonen en Anne Vasko met een gratis augmented reality app voor tablet en smartphone. Een magische ervaring voor jong en oud!

Het is winter en Boet de beer kruipt in zijn hol om aan zijn winterslaap te beginnen, net als alle andere beren. Maar hoe hij ook zijn best doet, hij valt maar niet in slaap. Hij heeft ook helemaal geen slaap! En waarom zou hij eigenlijk moeten doen wat alle andere beren doen? Boet is Boet, en hij heeft zijn eigen kijk op hoe een beer de winter doorbrengt.

Aan Boet de beer is een heel bijzondere app verbonden. Als je de prenten scant met een tablet of smartphone word je letterlijk Boets wereld ingetrokken en verandert je omgeving ineens in een winters bos. Daar kun je doorheen wandelen en leuke spelletjes spelen. De app kan gratis worden gedownload in verschillende app stores, maar kan niet worden gebruikt zonder het prentenboek.

Titel: Boet de beer
Auteur: Kaisa Happonen & Anne Vasko
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025768058
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Klassieker: Het grote beren winterboek – Anne-Marie Frisque
Lees ook:Klassieker: Welterusten, Kleine Beer – Martin Waddell
Lees ook:Klassieker: Aap Beer Zebra – Bette Westera & Henriette Boerendans
Lees ook:Beer kan niet slapen – Marni McGee
Lees ook:Maar waar, beer? – Sophy Henn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>