Spet, spat, Eendje! – Lucy Cousins

Spet spat EendjeSpet, spat, Eendje! is een vrolijk prentenboek over een eendje dat van water houdt. Van Lucy Cousins, de maakster van Muis. Spetter-de-spat! Ha, ik word lekker nat. Wie wil er met me spelen? Kwak, kwak, kwak!

Het regent maar dat vindt Eendje helemaal niet erg. Er zijn zoveel leuke vriendjes om mee te spelen. Springen met Kikker, bewegen met worm, knuffelen met tor en slak, kwak-kwak!

Eendje plonst vrolijk bij de zwanen en de vissen en schudt daarna met de vogels de veren uit. De regen kietelt zo grappig! Dan is het tijd voor verstoppertje met Muis en ineens… is het droog. Maar daar is papa die laat zien dat je ook in de zonneschijn fijn kunt spelen!

Lucy Cousins, bekend van Muis, zoomt in op de kleine wereld rond de vijver. Haar simpele kleurige platen maken dit tot een perfect voorleesboek voor dreumesen en peuters. Met tekst op rijm zodat jonge kinderen het verhaal binnen de kortste keren kunnen onthouden en navertellen.

Titel: Spet, spat, Eendje!
Auteur: Lucy Cousins
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025874506
Voor kinderen tussen de 1 en 4 jaar.

Lees ook:Het allerleukste voorleesboek van Muis – Lucy Cousins
Lees ook:Muis maakt muziek – Lucy Cousins
Lees ook:Muis wil spelen & Muis is jarig – Lucy Cousins
Lees ook:Muis houdt van dieren – Lucy Cousins
Lees ook:Spelletjesdag met Muis (Een Hoe is dat?-boek) – Lucy Cousins

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>