Gonnie zegt… gak! (geluidenboek) – Olivier Dunrea

Gonnie zegt… gak! is een speciaal geluidenboek van Olivier Dunrea voor peuters over de lieve gansjes Gonnie en Gijsje. Met levensechte geluiden van dieren op de boerderij én een leuk liedje. 

Gijsje ligt lekker te slapen als ze opeens wakker wordt van een geluid. Wie roept daar? Gijsje gaat op onderzoek uit en vraagt alle dieren die ze tegenkomt of zij misschien riepen. Maar geen enkel dier maakt het geluid dat Gijsje hoorde. Weet Gonnie het misschien?

Dit boek met stevige kartonnen pagina’s heeft een speciale geluidsmodule met zeven geluiden: zes dieren van de boerderij én het leuke liedje Gonnie en Gijsje van Ageeth de Haan. Samen lezen was nog nooit zo leuk!

Gonnie is misschien wel het bekendste gansje van Nederland. De serie van Olivier Dunrea bestaat inmiddels al uit 20 delen, waarin Gonnie en al haar vriendjes aan bod komen: Gijsje, Teun, Otto, Ollie, Bo, Eddie en nog veel meer. Ken jij ze allemaal al?

Titel: Gonnie zegt… gak!
Auteur: Olivier Dunrea
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025767952
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:De liedjes van Gonnie & vriendjes – Olivier Dunrea & Ageeth de Haan
Lees ook:Gonnie en Gijsje …en Ollie natuurlijk! – Olivier Dunrea
Lees ook:Kees & Kees en Koosje – Olivier Dunrea
Lees ook:Gonnie en Gijsje (met pluchen Gijsje) – Olivier Dunrea
Lees ook:Gonnie & vriendjes gaan slapen – Olivier Dunrea

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>