Klassieker: Potje! – Mylo Freeman

Potje!, een klassieker op het gebied van zindelijkheidstraining, verscheen voor het eerst in 1997 en was het eerste prentenboek van Mylo Freeman.

Op een dag staat er midden in het oerwoud zomaar een potje. En naast het potje ligt een briefje. ‘Op dit potje passen alleen de allerliefste billetjes,’ staat erop geschreven. Alle dieren proberen het potje uit, maar de billen van de olifant zijn te groot, de slang heeft helemaal geen billen en de aap weet niet eens wat hij met een potje moet doen.

Terwijl de dieren kibbelen, komt er opeens een jongetje tevoorschijn en dan beseffen ze voor wie het potje is bedoeld. Dit keer zijn alle dieren het hartgrondig met elkaar eens: dit schattige jongetje heeft echt de liefste billetjes!

Titel: Potje!
Auteur: Mylo Freeman
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025749194
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Prinses Arabella maakt kleuren – Mylo Freeman
Lees ook:Een plekje voor welpje – Mylo Freeman
Lees ook:Prinses Arabella en Omi – Mylo Freeman
Lees ook:Prinses Arabella wordt grote zus – Mylo Freeman
Lees ook:Mijn potje – Anita Bijsterbosch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>