Het supercoole boek met coole weetjes over dieren – Adam Frost

Het supercoole boek met coole weetjes over dieren van Adam Frost is een boek barstensvol verbijsterende illustraties en grappige, gekke en fascinerende feiten over dieren. Met deze bizarre weetjes maak jij indruk in de klas en op ieder feestje!

Wist je dat er een vis bestaat die in bomen kan klimmen? Of dat sommige bijen krokodillentranen drinken? Dat er ooit een kwal de ruimte in gestuurd werd? Dit boek staat boordevol wonderlijke feiten over alle dieren op aarde. Ontdek of je net zo groot bent als een keizerspinguïn of een velociraptor, of een honingdas een leeuw kan verslaan en hoe een man ooit werd opgegeten door een haai en het overleefde!

Titel: Het supercoole boek met coole weetjes over dieren
Auteur: Adam Frost
Uitgeverij: Veltman
ISBN: 9789048315741
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:Het supercoole boek met coole weetjes – Adam Frost
Lees ook:Het supercoole boek met coole weetjes over je lichaam – Adam Frost
Lees ook:De grote dierenatlas – Rachel Williams & Emily Hawkins
Lees ook:Wonderlijke weetjes en fascinerende feiten over de Romeinen (Professor Kleinbrein 1) – Sarah Devos
Lees ook:50 (te) gekke dingen die dieren doen – Carles Ballesteros

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>