Chef Sjef – Esmée van Doorn

Chef Sjef is een vrolijk gekleurd kijk- en zoekboek over eten van Esmée van Doorn. Het bevat heldere en vrolijk gekleurde illustraties van dieren zodat ze herkenbaar en aaibaar zijn. Het stevige kartonboek is ideaal voor peuters en kleuters en laat zien waar eten vandaan komt.

Chef Sjef kan toveren met worteltjes. In zijn restaurant smullen alle konijnen van zijn kookkunst. Op een dag zitten er vreemde gasten aan tafel. Zij willen geen worteltaart, maar kaassouflé en paddenstoelensoep. Die gerechten heeft Chef Sjef nog nooit gekookt. En hoe maak je sushi of een omelet?

Titel: Chef Sjef
Auteur: Esmée van Doorn
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 9789000358274
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Avonturen van Sjef en zijn opa (Opilopi 2) – Clinty Thuijls
Lees ook:Kinderkookboek van Sanneke Prins
Lees ook:Leespluim mei naar ‘Aan tafel’
Lees ook:Kinderkookboek – Lekker & gezond
Lees ook:Eten uit de Tuin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>