Vasco en het groene monster – Edward van de Vendel

Vasco en het groene monster is een grappig, origineel en hartverwarmend prentenboek van Edward van de Vendel over voetballen met je vriend, vriendschap en jaloezie. Het boek bevat illustraties van Alain Verster in retrosfeer en is geschreven vanuit het perspectief van een varkentje.

Vasco ligt al de hele ochtend te wachten tot Matteo van school komt. Dan gaan ze voetballen! Maar Matteo moet weg. Hij gaat met papa zijn cadeau ophalen. Waarom krijgt Matteo een cadeau? Vasco was toch zijn cadeau? ‘Ze gaan John halen,’ zegt het paard. Wie is die John? En heeft Matteo Vasco niet meer nodig?

Titel: Vasco en het groene monster
Auteur: Edward van de Vendel
Uitgeverij: De Eenhoorn
ISBN: 9789462912724
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Kalfje, veulentje – Edward van de Vendel
Lees ook:Sofie en het geheime paard – Edward van de Vendel
Lees ook:Koning Eddie en het machtige monster (Koning Eddie 2) – Andy Riley
Lees ook:De zombietrein – Edward van de Vendel
Lees ook:Ik juich voor jou – Edward van den Vendel en Wolf Erlbruchs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>