Welterusten allemaal (kartonboekje) – Chris Haughton

Welterusten allemaal is geschreven en getekend door de Ierse prentenboekenmaker Chris Haughton. Zijn prachtig gekleurde prentenboeken zijn bij zowel kinderen als hun ouders zeer geliefd. In 2012 werd zijn eerste prentenboek Mama kwijt gekozen tot Prentenboek van het Jaar.

De zon gaat onder en alle dieren in het bos zijn slaperig: de muizen, de konijnen, de herten en zélfs de grote beer. Eentje is er alleen nog lang niet moe, en dat is de kleine beer. ‘Wil je spelen?’ vraagt hij aan alle dieren. Maar nee, daar hebben ze echt geen puf meer voor.

Is de kleine beer eigenlijk niet stiekem toch wat slaperiger dan hij denkt? Zijn oogjes vallen steeds verder dicht, totdat… de maan hoog aan de hemel staat. En raad eens wie we dan tussen de sterren zien?

Titel: Welterusten allemaal
Auteur: Chris Haughton
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025767877
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Welterusten allemaal – Chris Haughton
Lees ook:Ssst! We hebben een plan – Chris Haughton
Lees ook:Klassieker: Welterusten, Kleine Beer – Martin Waddell
Lees ook:Mama kwijt! Chris Haughton
Lees ook:Stoute hond – Chris Haughton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>