Knutselen van aap tot zebra – Sabine Lohf

Kinderen knutselen zich een weg van A voor Aap tot Z voor Zebra en leren zo alle letters van het alfabet kennen. Beestachtige knutselprojecten voor thuis en op school!

Elk kind heeft een lievelingsdier. En of het nou een olifant is, een giraf, vleermuis of pinguïn, met dit knutselboek is elk dier stap voor stap te maken. Heel gemakkelijk zelfs! Bij alle dieren wordt in vier korte stappen uitgelegd wat er gedaan moet worden. Steeds met een foto erbij.

Vrijwel alle benodigde materialen kunnen in huis worden gevonden. Een leeg sappakje wordt bijvoorbeeld een toekan en uit een aardappel kan een giraf tevoorschijn worden getoverd.

Knutselen van aap tot zebra is dan ook een kleurrijk knutselboek om spelenderwijs het alfabet te leren en het is een opvallend, dik formaat kartonboek met stapsgewijze instructies en duidelijke voorbeelden.

Titel: Knutselen van aap tot zebra
Auteur: Sabine Lohf
Uitgeverij: De Vier Windstreken
ISBN: 9789051165982
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Knutselen met wc-rolletjes en karton – Natacha Seret
Lees ook:Bonte beesten a.b.c – Marcus Pfister
Lees ook:Het Lettercircus – zoek het alfabet op je iPad
Lees ook:Klassieker: Aap Beer Zebra – Bette Westera & Henriette Boerendans
Lees ook:Olaf & Giraf in Londen – Marijke Aartsen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>