Hier gebeurt het – Kristien Dieltiens

Waar kwamen de dieren in de kerststal vandaan? Hier gebeurt het van Kristien Dieltiens is een sfeervol kerstverhaal en een bijzonder geboortegeschenk met dromerige illustraties van Florence Wauters in pasteltinten.

‘Hier kan ik niet blijven,’ zegt Schaap. ‘Ik moet weg.’ Ze duwt het hek van de weide open. ‘Wij gaan mee,’ zegt Ram, ‘zodat je niet verdwaalt.’ Samen met Ram, Os, Kip en Vogel vertrekt Schaap. Waarheen dat weet ze niet. De dieren volgen een lichtje tot aan een grote stal. En daar gebeurt het…

Titel: Hier gebeurt het
Auteur: Kristien Dieltiens
Uitgeverij: De Eenhoorn
ISBN: 9789462912687
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Sam en de ongelooflijk lieve boy – Kristien Dieltiens
Lees ook:Een reus van een beer – Kristien Dieltiens
Lees ook:Papperdidas en het speelgoed van de Sint – Kristien Dieltiens
Lees ook:De wereld in mijn handen en dvd – Kristien Dieltiens en Milja Praagman
Lees ook:Meneer Big en de spookridder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>