Vouw je eigen bewegende dinosauriërs – John Malam

Vouw je eigen bewegende dinosauriërs is het ideale boek als je even een keer geen zin hebt om te lezen maar juist iets wilt doen. Terwijl je van alles leert over de wereld van de dinosauriërs kun je met de vouwmodellen bij dit boek tien verschillende dino’s in elkaar zetten.

En met de bijbehorende elastiekjes kun je ze nog laten bewegen ook. Superleuk dus! Met dit boek maak in je een handomdraai je eigen dino’s, en laat ze trappen, flapperen en brullen! Wordt geleverd met tien vouwmodellen, elastiekjes en duidelijke stap-voor-stapbeschrijvingen.

Titel: Vouw je eigen bewegende dinosauriërs
Auteur: John Malam
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
ISBN: 9789024578535
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:Ik hou van dino’s – Roger Priddy
Lees ook:Zoek en vind de dino’s & de dieren – Thierry Laval & Yann Couvin
Lees ook:Spotlicht: In de oceaan & Dinosauriërs
Lees ook:Lannoo’s grote encyclopedie van alle dinosauriërs – John Woodward
Lees ook:Maak je eigen piratenschip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>