Nu of nooit (Spirit Animals 7) – Brandon Mull

‘Ik denk,’ zei Conor langzaam, alsof hij de woorden liever niet hardop wilde uitspreken, ‘dat onze totemdieren deze oorlog misschien niet overleven.’ Nu of nooit is het langverwachte laatste en zevende deel van de Spirit Animals-reeks van Brandon Mull.

Conor, Rollan, Abeke en hun magische dieren hebben nog één allerlaatste kans om de Veroveraars te verslaan. Conors visioenen leiden hen naar een verlaten stad, waar de Veroveraars op het punt staan om de kwaadaardig Kovo te bevrijden uit zijn gevangenis.

De drie kinderen en hun totemdieren zullen alles op alles moeten zetten om de wereld te redden. Zelfs als dat betekent dat ze de strijd niet overleven… Ondertussen zijn Meilin en haar panda nog steeds in handen van de vijand. Conor, Rollan en Abeke moeten zich voorbereiden op het allerergste: vechten tegen hun beste vrienden.

Titel: Nu of nooit
Serie en deel: Spirit Animals 7
Auteur: Brandon Mull
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025873868
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:Leeuwenmoed (Spirit Animals 6) – Brandon Mull
Lees ook:Wie kun je vertrouwen? (Spirit Animals 5) – Brandon Mull
Lees ook:Overal gevaar (Spirit Animals 3) – Brandon Mull
Lees ook:IJskoud verraad (Spirit Animals 4) – Brandon Mull
Lees ook:Op de vlucht (Spirit Animals 2) – Brandon Mull

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>