Suus redt de zielige hond! – Mariken Jongman

Suus redt de zielige hond! is een nieuw avontuurlijk en grappig meidenboek van Mariken Jongman op AVI E4 niveau. Suus en onhandige buurvrouw Bobbi beleven weer allerlei knotsgekke avonturen met dieren, dit keer met een papegaai.

Suus ziet een rare klittenbol lopen. Het is een hond, hij is in de steek gelaten. Van wie is die hond? En van wie is die geheimzinnige brief? Suus zoekt het uit samen met buurvrouw Bobbi, de onhandigste dierenvriend van het land.

Titel: Suus redt de zielige hond!
Serie: Supermeiden Dieren
Auteur: Mariken Jongman
Uitgeverij: Zwijsen
ISBN: 9789048731596
Voor kinderen vanaf 7 jaar (AVI E4).

Lees ook:Suus redt de papegaai! – Mariken Jongman
Lees ook:De opmerkelijke observaties van Rits
Lees ook:Een bos vol herfst – Mariken Jongman
Lees ook:Bobbi in de herfst – Monica Maas
Lees ook:Bobbi omkeerboek zomer – Monica Maas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>