Ontdek de natuur

In Ontdek de natuur vind je interessante feiten over planten, insecten, vissen, vogels en zoogdieren die in Nederland leven. Leer op welke kenmerken je goed moet letten om dieren goed te kunnen herkennen.

Of je nu in je tuin bent, in het park om de hoek of in het bos aan de rand van de stad, in de natuur zijn altijd veel planten en dieren te ontdekken en onderzoeken. Weet je bijvoorbeeld het verschil tussen de zilverspar en de spar?

Herken je het gezang van de veldleeuwerik? Of weet je hoeveel poten een spin heeft? In dit boek kom je dat allemaal te weten. Leer hoe je meer dan tachtig planten en dieren kunt herkennen en benoemen.

Titel: Ontdek de natuur
Uitgeverij: Veltman
ISBN: 9789048314959
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:Een jaartje natuur – Kay Maguire
Lees ook:De grote natuurgids voor de jeugd – Christian Bouchardi
Lees ook:De Wonderlijke Natuur – Britta Teckentrup
Lees ook:Zoom in op dieren – Gonzague Lacombe
Lees ook:Het Gruffalo Natuurspeurboek – Julia Donaldson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>