De grote verrassing – Jelleke Rijken

De grote verrassing is een mooi en zacht boek van auteur Jelleke Rijken en illustrator Mack van Gageldonk over feestjes, en over lieve vrienden om je heen. Het boek is geschikt voor feestbeertjes vanaf 4 jaar.

Beer is nerveus. Hij heeft per ongeluk ontdekt dat Olifant en Kip een verrassingsfeest voor hem houden – maar hij wil helemaal niet in de belangstelling staan! Langzaam overwint hij zijn angst en geniet hij van zijn verjaardagsfeest.

Titel: De grote verrassing
Auteur: Jelleke Rijken
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044830644
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Dag opa – Jelleke Rijken
Lees ook:Met wie trouwt ijsprinses Nives en deelt zij haar geheim?
Lees ook:Eekhoorn in de lente & Eekhoorn in de zomer – Lotje
Lees ook:Levensbloed (Everlife 2) – Gena Showalter
Lees ook:Graf DK62 – Ilse de Keyzer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>