Klassieker: Lotta telt – Diane Put & Rick De Wulf

Het klassieke Lotta-verhaal Lotta telt van Diane Put en Rick De Wulf is in een nieuw jasje gestoken. Het is het eerste Lotta-boek dat Diane Put en Rik De Wulf samen maakten, nu heruitgegeven met volledig nieuwe tekeningen. Voor dierenvrienden vanaf 3 jaar.

Het is een warme dag. De meeste kippen luieren in het zonnetje, maar Lotta niet. Ze loopt vrolijk rond en kijkt verwonderd om zich heen. Ondertussen vindt Lotta niks leuker dan tellen. Hoeveel poten hebben haar dierenvriendjes?

Titel: Lotta telt
Auteur: Diane Put & Rick De Wulf
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044830767
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Lotta ruimt het op – Diane Put & Rik De Wulf
Lees ook:Lotta en de pestvogel – Diane Put & Rik De Wulf
Lees ook:Lotta mist oma – Diane Put & Rik De Wulf
Lees ook:Lotta is jarig – Diane Put & Rik De Wulf
Lees ook:Lotta en de paashaas – Diane Put & Rik De Wulf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>