Het grimmige bos (Raaf en Papegaai 5) – Li Lefébure

Het grimmige bos is een spannend voorleesboek van Li Lefébure voor nieuwsgierige vogels. Het boek uit de reeks Raaf en Papegaai zit boordevol weetjes en prachtige illustraties en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Het is herfst. Papegaai geniet van dit seizoen. Raaf niet. Die wil naar Spanje. Hij weet Papegaai over te halen. Maar net als de twee vrienden willen vertrekken, gebeuren er allemaal vreemde dingen in het bos.

De wintervoorraad van Eekhoorn is gestolen en Bosmuis is achternagezeten door een eng beest. De dieren worden angstig. Lukt het Raaf en Papegaai de indringer te stoppen? En kunnen ze nog naar Spanje reizen?

Titel: Het grimmige bos
Serie en deel: Raaf en Papegaai 5
Auteur: Li Lefébure
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044830293
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:Naar het dak van de wereld (Raaf en Papegaai 2) – Li Lefébure
Lees ook:De reis van Raaf en Papegaai (Raaf en Papegaai 1) – Li Lefébure
Lees ook:Expeditie Regenwoud (Raaf en Papegaai 3) – Li Lefébure
Lees ook:Naar de verre vlakte (Raaf en Papegaai 4) – Li Lefébure
Lees ook:Piraat Puck en de ontvoering van Raaf – Janneke Schotveld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>