Aapje en de dieren & Aapje in bad – Leen Van Durme

Aapje en de dieren en Aapje in bad zijn twee vrolijke flapjesboeken van Leen Van Durme over de nieuwsgierige Aapje. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de wereld rondom en het dagelijks leven van het kind als thema.

Aapje verkent zijn wereld! Hij komt een heleboel dieren tegen. Allemaal zijn ze zijn vriendjes en met elk dier doet hij iets anders. Hij leert dat vogels kunnen vliegen en dat je met poezen kunt knuffelen.

Aapje heeft een middag buiten gespeeld. Daarom gaat hij in bad met zijn speeltjes. Hij zeept zich grondig in. Als hij gewassen is, droogt hij zich af en doet hij zijn pyjama aan. Wat kan in bad gaan toch heerlijk zijn!

Titel: Aapje en de dieren / Aapje in bad
Auteur: Leen Van Durme
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 97890448306689789044830651
Voor kinderen vanaf 1 jaar.

Lees ook:Een dagje ondersteboven – Leen van Durme
Lees ook:Seizoenenboekje – Leen Van Durme
Lees ook:Alles netjes & Kiekeboe (Mo & Miro 3 & 4) – Leen Van Durme
Lees ook:Lange Leen en de achtling – Colinde van Dal
Lees ook:Wij houden van knuffelen – Yusuke Yonezu

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>