Vogels op reis – Fleur Daugey

Vogels op reis van Fleur Daugey is een boek vol vogelillustraties in zachte, natuurlijke tinten van Sandrine Thommen. Het bevat kaarten van alle vogeltrekroutes en leuke vogelkijktips voor kinderen en volwassenen. 

Waarom zie je in de winter nooit een zwaluw of een grutto? Zij overwinteren ergens anders, net als 50 miljard andere trekvogels. Klein of groot, al die vogels leggen duizenden kilometers af, soms zelfs over de Himalaya of helemaal tot aan de Zuidpool.

Maar hoe weten ze wanneer ze moeten gaan, en waar naartoe? In dit meermaals bekroonde, schitterend geïllustreerde boek nemen Fleur Daugey en Sandrine Thommen de lezer mee op die tot de verbeelding sprekende reis.

Titel: Vogels op reis
Auteur: Fleur Daugey
Uitgeverij: Fontaine
ISBN: 9789059567702
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Waar gaat Beer naartoe? – Mark Janssen
Lees ook:Cito-stress, turntoppers & brugpiepers – Gonneke Huizing
Lees ook:I ❤ Music (Hartsvriendinnen 5) – Nico De Braeckeleer
Lees ook:fee fleur – de lieve draak
Lees ook:Leren lezen met Kluitman: Fee Fleur tovert met dieren – Marianne Witte

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>