Klassiekers: Een kusje voor Giraf & Kleine Beer wil groot worden – Judith Koppens

Een kusje voor Giraf en Kleine Beer wil groot worden zijn twee hartverwarmende verhalen van Judith Koppens die na ruim tien jaar opnieuw zijn geïllustreerd door Suzanne Diederen. Laat je wederom vertederen! Voor kinderen vanaf 30 maanden, met de emoties van het kind als thema.

Giraf is Bigs aller-allerbeste vriend. Daarom wil Big hem zo graag een kusje geven. Maar Giraf is te groot. Big kan er niet bij. ‘Nee hoor, Big,’ zegt Giraf. ‘Ik ben niet te groot. Jij bent te klein!’ Zal Big een oplossing vinden?

Kleine Beer wil graag groot worden. Hij vraagt raad aan buurman Beer, aan oma Beer en aan oom Beer. Iedereen geeft hem goede raad. Maar helpen doet er niets… Gelukkig weten mama en papa wel wat er moet gebeuren.

Titel: Een kusje voor Giraf / Kleine Beer wil groot worden
Auteur: Judith Koppens
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 97890448307369789044830729
Voor kinderen vanaf 2,5 jaar.

Lees ook:Te groot of te klein? – Catherine Leblanc
Lees ook:Mila en haar vriendjes – Judith Koppens
Lees ook:Muis is jarig – Judith Koppens
Lees ook:Warme truien (Klimaatjes 3) – Judith Koppens & Andy Engel
Lees ook:Wat is het warm (Klimaatjes 2) – Judith Koppens & Andy Engel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>