Nog even een kusje erop – Jörg Mühle

Nog even een kusje erop is een lief peuterboek van de Duitse kinderboekenschrijver Jörg Mühle. Dit boekje over vallen en opstaan is ideaal voor de jonge iPad-generatie.

Klein Konijn is gevallen, en dat doet pijn. Hij heeft zelfs bloed op zijn arm! Daar moet iets aan gedaan worden. Een pleister op de wond helpt een beetje, maar hij is nog steeds verdrietig. Help jij hem weer op de been?

In dit lieve voorleesboekje wordt vallen en opstaan een interactief spel. Peuters worden aangemoedigd Klein Konijn te troosten en weer op de been te helpen. Een pleister, een kusje erop, traantjes drogen, neusje snuiten… Nog even het vuil van zijn kleren slaan en dan kan Klein Konijn weer verdergaan!

De boekjes in de populaire serie over Klein Konijn zijn extra leuk voor kinderen die graag op de iPad spelen: net als op de tablet kun je ‘tappen’ en ‘swipen’, maar dan in een papieren boek!

Titel: Nog even een kusje erop
Serie en deel: Klein Konijn 3
Auteur: Jörg Mühle
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025767440
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Nog even mijn haartjes wassen – Jörg Mühle
Lees ook:Een klein wonder
Lees ook:Tip van de week: Een klein wonder
Lees ook:BOE! roept Klein Konijn
Lees ook:Opa Konijn (Gouden Boekje) – Jane Werner

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>