Eerste woordjes uit Rupsje Nooitgenoeg – Eric Carle

Deze versie van Rupsje Nooitgenoeg is speciaal voor dreumesen ontwikkeld: een stevig kartonboek in de iconische vorm van de rups, dat aan de hand van de belangrijkste woorden en illustraties het bekende verhaal vertelt.

Door de rupsvorm is Eerste woordjes uit Rupsje Nooitgenoeg boek én speelgoed tegelijk. Het verhaal van Rupsje Nooitgenoeg is al tientallen jaren wereldberoemd: Rupsje Nooitgenoeg kruipt als een klein rupsje uit zijn ei.

Hij heeft honger, dus begint hij met eten, maar hij blijft daar maar mee doorgaan. Hij eet zich door allerlei eten heen, tot hij een hele grote dikke rups is. Dan bouwt hij een huisje en daar komt hij weer uit als een wonderschone vlinder.

Titel: Eerste woordjes uit Rupsje Nooitgenoeg
Auteur: Eric Carle
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025767563
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Het telboekje van Rupsje Nooitgenoeg – Eric Carle
Lees ook:Lezen en leren met Rupsje Nooitgenoeg – Eric Carle
Lees ook:Rupsje Nooitgenoeg wordt veertig jaar
Lees ook:Rupsje Nooitgenoeg, hoe laat is het? – Eric Carle
Lees ook:Rupsje Nooitgenoeg, tel je mee? (Buggyboekje) – Eric Carle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>