Beweeg mee: Mijn boekenbox, babydieren – Yu-Hsuan Huang

Beweeg mee: Mijn boekenbox, babydieren van Yu-Hsuan Huang bevat twee kleurrijke kartonboeken over boerderijdieren en dieren die in het wild leven. Beide boeken hebben acht stevige schuifjes en ook de box is voorzien van een bewegend mechaniekje.

Beweeg de schuifjes om te zien waar het biggetje graag speelt en de tanden van de babykrokodil te laten groeien. Met makkelijke schuifjes, geschikt voor jonge kinderen (vanaf 2 jaar). Goed voor de motorische ontwikkeling en vol actie voor kleine dierenliefhebbers!

Titel: Beweeg mee – Mijn boekenbox, babydieren
Auteur: Yu-Hsuan Huang
Uitgeverij: Holland
ISBN: 9789025113629
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Beweeg mee: Mijn boekenbox, brandweer – Yu-Hsuan Huang
Lees ook:Beweeg mee: Mijn boekenbox, voertuigen – Julie Mercier
Lees ook:Zie je mijn staart? – Anita Bijsterbosch
Lees ook:Babydieren – Marie Fordacq
Lees ook:De leukste babydieren – Mack van Gageldonk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>