Boer Boris en het gebroken been – Ted van Lieshout

Boer Boris en het gebroken been is een leuk prentenboek in de succesvolle reeks van Ted van Lieshout en Philip Hopman. In dit deel moet broer Berend met een gebroken been naar het ziekenhuis. 

O jee, broer Berend is uit de appelboom gevallen en heeft zijn been gebroken! Hij wordt per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Als hij daar een nachtje moet blijven slapen, voelt hij zich wel heel alleen.

De volgende dag komen Boris en zusje Sam gelukkig op bezoek. Maar ja, de béésten, die mist Berend toch het meeste. Boer Boris zou Boer Boris niet zijn als hij daar geen oplossing voor wist: met een grote kraan hijst hij de boerderijdieren zó naar het raam van het ziekenhuis.

De populaire Boer Boris-serie van Ted van Lieshout en Philip Hopman is al vaak in de prijzen gevallen. Zo werd Boer Boris in de sneeuw bekroond met een Vlag & Wimpel, werd Boer Boris gaat naar zee gekozen tot Prentenboek van het Jaar 2015 en werd Boer Boris gaat naar Oma in 2016 uitgekozen als kerntitel voor de Kinderboekenweek.

Titel: Boer Boris en het gebroken been
Auteur: Ted van Lieshout
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025767488
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:De A van Appel en de B van Boer Boris – Ted van Lieshout
Lees ook:Boer Boris gaat naar Oma – Ted van Lieshout
Lees ook:Boer Boris gaat naar zee – Ted van Lieshout en Philip Hopman
Lees ook:Boer Boris en de maaier – Ted van Lieshout
Lees ook:Boer Boris gaat naar de markt – Ted van Lieshout

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>