Dat wordt smullen – Tjibbe Veldkamp

Dat wordt smullen! is een grappig prentenboek van Zilveren Griffel-winnaar Tjibbe Veldkamp. De mooie retro-illustraties werden gemaakt door de Zweedse Gustav Dejert.

Sjon het konijntje ziet een lekkere, sappige wortel. Frits de vos ziet een lekker, sappig konijntje. Frits houdt Sjon nauwlettend in de gaten. Tot zijn verbazing hupt die niet naar de wortel, maar naar een hol verderop.

En dan komt-ie weer bij de wortel tevoorschijn! Al snel heeft Frits het in de gaten: er zijn natuurlijk twéé konijntjes. Dat spelletje kent hij ook. Samen met vos Frats weet hij de konijntjes om de tuin te leiden. Of nou ja, dat dénkt hij…

Dat wordt smullen! is een ouderwets grappig prentenboek van prijswinnend auteur Tjibbe Veldkamp, met frisse retro-beelden van de Zweedse illustrator Gustav Dejert. Samen maakten ze eerder het leuke prentenboek De lekker lange agent.

Titel: Dat wordt smullen
Auteur: Tjibbe Veldkamp
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025767495
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:De lekker lange agent – Tjibbe Veldkamp
Lees ook:Leespluim maart 2016: Kom uit die kraan! – Tjibbe Veldkamp
Lees ook:Klassieker: De coole cowboy – Tjibbe Veldkamp & Wouter Tulp
Lees ook:Tijgerlezen: Pim en het pinda-kanon – Tjibbe Veldkamp
Lees ook:Agent en Boef: Het tweede grote verzamelboek – Tjibbe Veldkamp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>