De A van Appel en de B van Boer Boris – Ted van Lieshout

Boer Boris is favoriet bij kleuters, maar ook peuters zijn dol op deze stoere boer! Met dit leuke en stevig gebonden kartonboekje kunnen peuters kennismaken met het alfabet en letters leren (her)kennen.

In het boekje komen alle letters van het alfabet voorbij, gekoppeld aan herkenbare dingen, dieren en mensen uit de wereld van Boer Boris. De E is van emmer, die neemt Boer Boris mee naar zee. De L is van laars, daar stapt hij in rond. En de T? Die is natuurlijk van tractor!

De populaire Boer Boris-serie van Ted van Lieshout en Philip Hopman is al vaak in de prijzen gevallen. Zo werd Boer Boris in de sneeuw bekroond met een Vlag & Wimpel en Boer Boris gaat naar zee gekozen tot Prentenboek van het Jaar 2015!

Titel: De A van Appel en de B van Boer Boris
Auteur: Ted van Lieshout
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025767396
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Boer Boris en het gebroken been – Ted van Lieshout
Lees ook:Boer Boris gaat naar Oma – Ted van Lieshout
Lees ook:Boer Boris en de maaier – Ted van Lieshout
Lees ook:Boer Boris gaat naar de markt – Ted van Lieshout
Lees ook:Boer Boris zoekt de verschillen & Boer Boris telt schaapjes – Ted van Lieshout

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>