Een vriend voor het leven (Droompaarden 7) – Gertrud Jetten

Een vriend voor het leven is alweer het zevende deel in dé paardenserie om bij weg te dromen, ‘Droompaarden’ van Gertrud Jetten! Emma beleeft hierin de mooiste paardenavonturen doordat zij via speelgoedbeeldjes naar de wereld van dat paard kan reizen.

Wanneer ze een beeldje van een ijslander krijgt, is ze eigenlijk niet zo blij. Ze vindt ijslanders maar klein, sloom en harig. Ze wil het beeldje liever gaan ruilen voor een arabier zodat ze kan leren omgaan met het temperament van Espresso, haar lievelingspony.

Maar het is zondag en Emma verveelt zich zo erg dat ze toch naar het beeldje kijkt. Ze komt in IJsland terecht, waar ze mag meedoen aan een trektocht. Haar paard Vinur is helemaal niet zo sloom als ze dacht. Maar op een dag verdwijnt hij en Emma gaat hem zoeken in het woeste IJslandse landschap.

Titel: Een vriend voor het leven
Serie en deel: Droompaarden 7
Auteur: Gertrud Jetten
Uitgeverij: Kluitman
ISBN: 9789020674774
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Een schat van een pony (Droompaarden 6) – Gertrud Jetten
Lees ook:Vertrouwen in je paard (Droompaarden 5) – Gertrud Jetten
Lees ook:Hoe ik mijn opa vond en alles anders werd – Gertrud Jetten
Lees ook:Leren lezen met Kluitman: Boe! – Gertrud Jetten
Lees ook:Leren lezen met Kluitman: Jip de mus – Gertrud Jetten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>