Suus redt de papegaai! – Mariken Jongman

Suus redt de papegaai! is een nieuw avontuurlijk en grappig meidenboek van Mariken Jongman op AVI E4 niveau. Suus en onhandige buurvrouw Bobbi beleven weer allerlei knotsgekke avonturen met dieren, dit keer met een papegaai.

De burgemeester heeft een papegaai,maar hij is altijd hard aan het werk. Daardoor is de papegaai veel alleen, in zijn kooi. Het is weer tijd voor Suus om dieren te redden! Samen met buurvrouw Bobbi, de onhandigste dierenvriend van het land.

Titel: Suus redt de papegaai!
Auteur: Mariken Jongman
Uitgeverij: Zwijsen
ISBN: 9789048731572
Voor kinderen vanaf 7 jaar (AVI E4).

Lees ook:Suus redt de zielige hond! – Mariken Jongman
Lees ook:De opmerkelijke observaties van Rits
Lees ook:Bobbi in de herfst – Monica Maas
Lees ook:Bobbi: De allerliefste papa & mama – Monica Maas
Lees ook:Bobbi omkeerboek zomer – Monica Maas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>