Ik eet je niet op – Adam Lehrhaupt

Ik eet je niet op is een spannend prentenboek van Adam Lehrhaupt, geïllustreerd door Scott Magoon. Bovendien is het prachtig vertaald door Gouden Griffel-winnares Bette Westera. Voor kinderen vanaf 4 jaar en voor de fans van Ik wil mijn hoed terug en Mama kwijt.

Draak Theodoor woont alleen in een grot. Hij beschouwt alle voorbijgangers als een potentiële maaltijd. Maar gelukkig voor de vogel, de tijger en de wolf heeft hij nog geen honger. Dan komt er een klein jongetje voorbij. Zou dat zijn avondeten worden…?

Titel: Ik eet je niet op
Auteur: Adam Lehrhaupt
Uitgeverij: De Fontein
ISBN: 9789026144035
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Tijger – Barbara de Wolf
Lees ook:Dromen van dolfijnen – Ginny Rorby
Lees ook:Welpje en Tijger – Jonny Lambert
Lees ook:Hond vermist in Puppy Patrol!
Lees ook:De jongen in de zeepbel – Valerie Eyckmans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>