Saar zoekt Pim thuis & in het park – Gerry Turley

Saar zoekt Pim thuis en Saar zoekt Pim in het park zijn twee vrolijke boekjes met grote, stevige flappen uit de nieuwe serie ‘Saar zoekt Pim’ van Gerry Turley voor peuters. Kun jij parkiet Pim vinden?

Peuters zijn dol op boeken met flapjes. In de vrolijke serie ‘Saar zoekt Pim’ zijn die er genoeg! Saar de poes en Pim de parkiet zijn dikke vrienden. Pim houdt van verstoppertje spelen en Saar is steeds de klos: die moet hem gaan zoeken. Elke dubbele pagina heeft een grote, stevige flap waar Pim achter verstopt kan zitten.

In Saar zoekt Pim thuis heeft Pim zich in huis verstopt. Zit hij achter de lamp, in het kastje of achter het gordijn? En in Saar zoekt Pim in het park heeft Pim zich in het park verstopt. Zit hij achter het hekje, in de boom of achter de bloempot? Het duurt steeds even voordat Saar Pim gevonden heeft, maar saai wordt het niet want gelukkig komt ze wél een heleboel andere vriendjes tegen.

Titel: Saar zoekt Pim thuis / Saar zoekt Pim in het park
Auteur: Gerry Turley
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 97890257673659789025767358
Voor kinderen vanaf 18 maanden.

Lees ook:Saar op hockey (Ministicks 3-in-1) – Vivian den Hollander
Lees ook:Saar in de lente – Pauline Oud
Lees ook:Saar krijgt nieuwe schoenen – Pauline Oud
Lees ook:Saar gaat naar school – Pauline Oud
Lees ook:Goud voor Saar (Ministicks 5) – Vivian den Hollander

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>