Piep piep met Fiep – Fiep Westendorp

Het varken, de regen, het schaap en de fluit, alles heeft een eigen geluid. En wat is er leuker dan samen die geluiden na te doen? Piep piep met Fiep is een nieuw kartonboekje met illustraties uit de schatkamer van Fiep Westendorp.

Het stevige boek met ronde hoeken heeft als thema geluiden en is een nieuw deel in de succesvolle reeks Fiep-kartonboeken. Kijken, voorlezen en samen geluiden herkennen en nadoen, het allemaal met Piep piep met Fiep.

Titel: Piep piep met Fiep
Auteur: Fiep Westendorp
Uitgeverij: Querido Kinderboek
ISBN: 9789045120744
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Fiep in 100 woorden – Fiep Westendorp
Lees ook:De feestelijke Fiep-bus – Fiep Westendorp
Lees ook:Het grote Fiep kijkboek – Fiep Westendorp
Lees ook:Met Fiep op de fiets – Fiep Westendorp
Lees ook:Fiep op wielen – Fiep Westendorp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>