Bruno heeft wel 100 vrienden – Francesca Pirrone

Bruno heeft wel 100 vrienden is een grappig (en herkenbaar?) verhaal van Francesca Pirrone over vriendschap en aandacht. Het is de winnaar van Key Colours, de tweejaarlijkse wedstrijd voor illustratoren, georganiseerd door Clavis Uitgeverij en Stad Hasselt.

Beer Filippo vindt een smartphone in het gras. Hij raakt in de ban van het toverapparaat. Aan tafel, op het toilet, in bed: altijd speelt hij ermee. Hij vergeet zelfs zijn vrienden. Totdat de batterij leeg is…

Titel: Bruno heeft wel 100 vrienden
Auteur: Francesca Pirrone
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044830378
Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Lees ook:Bruno wordt een superheld – Håkon Øvreås
Lees ook:De walnotenkraker – Victor Kammeijer
Lees ook:Onderweg – Francesca Sanna
Lees ook:De jongen in de gestreepte pyjama
Lees ook:Het lied uit de verte – A.F. Harrold

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>