Kat met een geheime missie (Winston 1) – Frauke Scheunemann

Kat met een geheime missie is het eerste deel van de grappige en avontuurlijke detectiveserie Winston van Frauke Scheunemann. In Duitsland is deze serie al een bestseller. ‘Een ongewoon geestig avontuur, ook als je niet van katten houdt,’ aldus Uitgeverij De Fontein.

In dit kinderboek komen de luie kat Winston en de 12-jarige Kira terecht in een Freaky Friday-situatie wanneer de bliksem inslaat. Kat Winston Churchill vindt zichzelf geweldig. Hij is slim, heeft goede manieren en bekijkt de wereld rustig vanaf zijn bank. Maar wanneer Kira bij hem komt wonen, is het uit met de rust.

Samen met Kira gaat Winston voor het eerst naar buiten, met desastreuze gevolgen. Na een blikseminslag zit Winston gevangen in het lichaam van Kira, en Kira in dat van Winston! Help!!

Deze bizarre verwisseling biedt echter ook kansen. Kira’s moeder heeft problemen met de politie, en wie kunnen nu beter uitzoeken wat er aan de hand is dan een detectiveduo dat bestaat uit een onschuldig meisje en een kat?

Titel: Kat met een geheime missie
Serie en deel: Winston 1
Auteur: Frauke Scheunemann
Uitgeverij: De Fontein
ISBN: 9789026143748
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:LEGO Star Wars: De Rebellenprinses
Lees ook:Het geheime genootschap (Poptropica 3) – Mitch Krpata
Lees ook:De vlucht (De geheime archieven 1) – Bruce Coville
Lees ook:De Geheime Tunnel (De 13 Zwaarden 3) – Thea & Geronimo Stilton
Lees ook:Kids Labo – Robert Winston

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>