Een dikke knuffel voor Hondje Snuffel

Trek aan de flapjes en ontdek nog een vrolijk plaatje! Een dikke knuffel voor Hondje Snuffel is een stevig kartonboek en ideaal voor kleine handjes. Het bevat eenvoudige tekstregels en extra grote letters.

Hondje Snuffel wil een dikke knuffel! Maar wie heeft er tijd voor een aai en een zoen? Dit is een superleuk boekje voor nieuwsgierige peuters en gemaakt van stevig karton met uitschuifbare flapjes. Door de verborgen plaatjes wordt het extra leuk om dit vrolijke boek samen met je kind te lezen en te ontdekken.

Titel: Een dikke knuffel voor Hondje Snuffel
Uitgeverij: Deltas
ISBN: 9789044748123
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Uil, waar ben je? & Kip, waar ben je? – Ingela P. Arrhenius
Lees ook:Beestje, waar ben je? & Leeuw, waar ben je? – Ingela P. Arrhenius
Lees ook:Stoere voertuigen – Susanne Gernhäuser
Lees ook:Waar is mijn knuffel? – Marion Billet
Lees ook:Dikkie Dik, tel je mee? – Jet Boeke

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>