Kijk eens wat ik kan – Sam McBratney

De succesvolle spin-off Kijk eens wat ik kan van de serie Raad eens hoeveel ik van je hou van Sam McBratney en Anita Jeram is nu verkrijgbaar in een onverwoestbare kartoneditie en in een kleiner formaat.

Hazeltje leert over de natuur en het weer. Hij ontdekt geluiden, vormen, kleuren en getallen in de wondere wereld om hem heen. Kijk achter de flapjes en speel mee met Hazeltje in dit prachtige boek.

Titel: Kijk eens wat ik kan
Auteur: Sam McBratney
Uitgeverij: Lemniscaat
ISBN: 9789047708841
Voor kinderen vanaf 1 jaar.

Lees ook:Kraamcadeau: Raad eens hoeveel ik van je hou met Hazeltje-knuffel – Sam McBratney
Lees ook:Raad eens hoeveel ik van je hou in de winter – Sam McBratney
Lees ook:Klassieker: Raad eens hoeveel ik van je hou – Sam McBratney & Anita Jeram
Lees ook:Een circus vol getallen – Sarah Goodreau
Lees ook:Raad eens hoeveel ik van je hou Knuffelboek – Sam McBratney

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>