Detectivehond – Julia Donaldson

Detectivehond is een ode aan boeken en bibliotheken van Julia Donaldson, de schrijfster van De Gruffalo en met aansprekende tekeningen van Sara Ogilvie, die de harten van kinderen eerder veroverde met onder meer Neushoorns eten geen pannenkoeken en Zo zijn ouders.

In de luchtige rijmen die we kennen uit de klassieker De Gruffalo vertelt Julia Donaldson het verhaal van Jos en zijn hond – een hond die altijd alles weet terug te vinden wat Jos kwijt is geraakt. Dat speurvermogen komt goed van pas als alle boeken van de school gestolen blijken te zijn. En Detectivehond houdt er juist zo van om voorgelezen te worden!

Ze rook aan de pet en bleef geen seconde meer staan, maar ging als de wind achter de boekendief aan… Een vrolijke stoet schoolkinderen trekt achter Detectivehond de stad door om de dief op te sporen. Zullen ze de boeken terugvinden?

Titel: Detectivehond
Auteur: Julia Donaldson
Uitgeverij: Lemniscaat
ISBN: 9789047708711
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Het Grote Gruffalo Doeboek – Julia Donaldson
Lees ook:Wie is er bang voor de Gruffalo? (Handpopboek) – Julia Donaldson
Lees ook:Mannetje Tak (kersteditie) – Julia Donaldson
Lees ook:Julia Donaldson & Axel Scheffler-weken
Lees ook:Het kind van de Gruffalo (Geluidenboek) – Julia Donaldson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>