Het allermooiste boek over dinosauriërs – Tom Jackson

Het allermooiste boek over dinosauriërs van Tom Jackson is een groot boek met een klassieke uitstraling. In dit spectaculaire boek worden de allermooiste dinosauriërs die ooit over ons aardoppervlak hebben gelopen, gezwommen of gevlogen op magnifieke wijze tot leven gewekt.

De enorme reptielen komen uit verschillende perioden en geslachten; gemene deler is hun bijzondere en indrukwekkende verschijning. Er zitten afschrikwekkende jagers tussen, zoals Tyrannosaurus Rex, maar ook grote herbivoren als Dreadnoughtus (die evenveel woog als acht Afrikaanse olifanten!), vogelachtigen als Archaeopteryx en zeemonsters als Kronosaurus.

De schitterende prenten beslaan een dubbele pagina en worden omlijst met achtergrondinformatie en interessante weetjes. Een prachtig en informatief kijkboek, waarmee je jezelf voor even 100 miljoen jaar terug in de tijd kunt wanen.

Titel: Het allermooiste boek over dinosauriërs
Auteur: Tom Jackson
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025767006
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Het allermooiste boek over zeedieren – Tom Jackson
Lees ook:Voor Moederdag: Mama is de allerliefste
Lees ook:Spotlicht: In de oceaan & Dinosauriërs
Lees ook:Vouw je eigen bewegende dinosauriërs – John Malam
Lees ook:Lannoo’s grote encyclopedie van alle dinosauriërs – John Woodward

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>