Eekhoorn in de lente & Eekhoorn in de zomer – Lotje

Eekhoorn in de lente en Eekhoorn in de zomer zijn twee speelse kijk- en zoekboeken vol vraagjes en opdrachten. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de taalontwikkeling van het kind als thema.

Eekhoorn geniet van de seizoenen! In de lente gaat hij op zoek naar dierenvriendjes en leert hij over tegenstellingen. In de zomer bedenkt hij spelletjes en voelt hij steeds verschillende emoties. Op elke bladzijde is van alles te ontdekken!

Het is lente! Kleine blaadjes groeien aan de bomen en overal staan mooie bloemen. Eekhoorn wordt er vrolijk van en gaat op zoek naar een speelkameraadje. Er zijn veel jonge dieren in de lente, ze zijn allemaal net een beetje anders dan Eekhoorn. Sommige dieren zijn groot of klein, snel of langzaam. Met wie kan Eekhoorn het beste spelen? Vind jij op elke bladzijde de rups?

Het is zomer! De zon staat hoog aan de hemel en het is lekker warm. Eekhoorn gaat samen met zijn vriendje Egel op pad. Wie weet er een leuk spelletje? Ze spelen samen met andere dieren, maar soms gaat er iets mis. Dan is er iemand boos, verdrietig of verlegen. Hoe lossen Eekhoorn en Egel dat samen op? Vind jij op elke bladzijde de vlinder?

Titel: Eekhoorn in de lente / Eekhoorn in de zomer
Auteur: Lotje
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 97890448298539789044829860
Voor kinderen vanaf 30 maanden.

Lees ook:Eekhoorn in de herfst & Eekhoorn in de winter – Lotje
Lees ook:Sammie in de lente – Anita Bijsterbosch
Lees ook:Luuk en Lotje: Het is lente! – Ruth Wielockx
Lees ook:Wie wil met de bal spelen? – Sylvie Misslin
Lees ook:Het grote Kaatje kijk- en zoekboek: Dieren & Zomer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>