Niet knipperen! – Tom Booth

Test je staarvaardigheden in dit interactieve prentenboek van Tom Booth. Niet knipperen! is grappig en verrassend en heeft een verfrissende insteek door interactie met de lezer. Bovendien is het leuk om daarna zelf verder te spelen.

Denk je dat je een staarwedstrijdje kunt winnen van een olifant? En van een gorilla, een giraf, een krokodil, of een uil? Of van hen allemaal, en een heleboel andere dieren – tegelijkertijd? Je staat op het punt om dat uit te vinden! Wat je ook doet… NIET KNIPPEREN!

Titel: Niet knipperen!
Auteur: Tom Booth
Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000352357
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Ik en de wilde dieren – Liesbet Slegers
Lees ook:Mijn allereerste dierenkijkboek
Lees ook:Ik ben een gorilla – Katherine Applegate
Lees ook:Eet kleine giraf alleen? & Piept kleine muis alleen? – Anita Bijsterbosch
Lees ook:Pas op, een krokodil! – Nicola O’Byrne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>