Wil je mijn vriendje zijn? (Gebonden kartonboek) – Eric Carle

De klassieker Wil je mijn vriendje zijn? van Eric Carle is nu verschenen als gebonden kartonboek. Fan van Rupsje Nooitgenoeg? Wil je mijn vriendje zijn? is nog zo’n mooi prentenboek van Eric Carle.

Deze editie heeft stevige kartonnen pagina’s, zodat het boek extra fijn (voor)leest en lekker lang mooi blijft. In het boek is een muisje op zoek naar een vriendje. Klein als hij is, loopt hij eerst tegen de staarten van de dieren aan.

De krokodil, het nijlpaard, de pauw – niemand heeft zin of tijd om met hem te spelen. Maar dan komt hij een ander muisje tegen, dat heel graag zijn vriendje wil zijn. Gelukkig maar, want er staat de twee nog een verrassing te wachten!

Ook deze klassieker van Eric Carle is nu verkrijgbaar in de nieuwe uitvoering van gebonden karton: een lekker stevig boek met kartonnen pagina’s en een hardcover omslag. Door het mooie hardcover omslag behoudt het boek tegelijkertijd zijn luxe uitstraling. Die gaat wel even mee!

Titel: Wil je mijn vriendje zijn?
Auteur: Eric Carle
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025767068
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Van top tot teen (kartonboek) – Eric Carle
Lees ook:De spin die het te druk had (kartonboek) – Eric Carle
Lees ook:Lezen en leren met Rupsje Nooitgenoeg – Eric Carle
Lees ook:Papa, pak je de maan voor mij? (kartonboek) – Eric Carle
Lees ook:De wereld van Eric Carle: In de auto! – Eric Carle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>