De boot van Muis & De bus van Muis – Lucy Cousins

Lucy Cousins heeft twee nieuwe kartonboekjes over Muis gemaakt voor de allerkleinsten: De boot van Muis en De bus van Muis.

Vandaag gaat Muis zeilen met haar boot. Samen met Kees Krokodil. De wind blaast hard en de boot vaart weg. Kees houdt het roer recht. Ze varen onder de brug door en langs de vuurtoren naar een blauwe baai. Wat een mooi plekje!

Muis gooit het anker uit en duikt in het water. Onder water ziet ze kleurige vissen en meneer Zeeschildpad. Kees gooit zijn hengel uit en vangt een verrassing. Wat een fijne dag! Driemaal hoera voor Kapitein Muis!

Vandaag rijdt Muis met haar bus naar zee. Onderweg pikt ze haar vriendjes op. Dottie met haar parasol, Eddie Eekhoorn met lekkere dingen voor de picknick. Het is druk op de weg, maar Muis let goed op.

Daar is Kora Kip, ze heeft haar zwemband al om. En Kees Krokodil en Oscar Olifant met hun emmer en schepje en een bal. Het is niet ver meer. Samen zingen ze een liedje. De wielen van de bus gaan rond en… Hoera, ze zijn er! Wat is het fijn aan het strand!

Titel: De boot van Muis / De bus van Muis
Auteur: Lucy Cousins
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 97890258721069789025872113
Voor kinderen vanaf 1 jaar.

Lees ook:De graafmachine van Muis – Lucy Cousins
Lees ook:Het piratenschip van Muis – Lucy Cousins
Lees ook:Muis wil spelen & Muis is jarig – Lucy Cousins
Lees ook:Muis gaat naar zee – Lucy Cousins
Lees ook:Muis houdt van dieren – Lucy Cousins

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>