Klassieker: Het rode kippetje – Max Velthuijs

De klassieker Het rode kippetje is terug op royaal formaat! Het boek bevat zes schitterende dierenverhalen van Max Velthuijs, de alom bekende en geliefde schrijver/tekenaar, bekroond met vele prijzen en vertaald in eenentwintig landen.

Een kippetje dat in haar eentje moet zaaien, wieden en oogsten omdat niemand haar wil helpen, en dus ook alleen het brood opeet. Een dappere eend die een gemene vos te slim af is. Een luie beer die als de winter komt het ijverige varkentje te hulp moet roepen.

Een sluwe krokodil die denkt de domme olifant een hak te zetten. Nog een krokodil, die voor de kunstminnende olifant een meesterwerk maakt. En ten slotte dezelfde krokodil (of een andere), die met zijn buurman olifant in de muziek gaat.

Titel: Het rode kippetje
Auteur: Max Velthuijs
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025872403
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Max Velthuijs op de planken
Lees ook:Kikkers warme winterboek – Max Velthuijs
Lees ook:Kikker gaat logeren – Max Velthuijs
Lees ook:Kikker in de kou – Max Velthuijs
Lees ook:Beer kan niet slapen – Marni McGee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>