Het wondermooie voorleesboek – Anne-Laure Bondoux

Vrolijke verhalen voor een nacht vol zoete dromen… Het wondermooie voorleesboek van Anne-Laure Bondoux is een mooie groot formaat voorleesboek met illustraties van bekende kinderboekenillustratoren.

Ook kleine prinsjes zijn bang voor hun eerste schooldag en zouden het liefst hun mama meenemen. De blauwe kat is anders dan alle andere katten, maar waarom vindt niemand hem leuk? En Jorientje moet elke dinsdag tegen haar zin beschuitensoep met boerenkool eten. Als ze haar bord niet leeg eet, zal de Vretekauw haar komen halen. Dat zegt mama tenminste, maar bestaat dat monster eigenlijk wel?

In de fantasierijke verhalen komen op een originele manier thema’s aan bod die jonge kinderen maar al te goed zullen herkennen, zoals de eerste schooldag, pesten en je bord leegeten. De prachtige illustraties prikkelen de verbeelding, waardoor ze volop zullen genieten van de gezellige voorleesmomenten.

Titel: Het wondermooie voorleesboek
Auteur: Anne-Laure Bondoux
Uitgeverij: Deltas
ISBN: 9789044745757
Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Lees ook:Wondermooie 1-minuutverhaaltjes
Lees ook:Bobbi gaat naar school – Monica Maas
Lees ook:Disney: Wondermooie sprookjes
Lees ook:Buiten is het oorlog – Janny van der Molen
Lees ook:Het allermooiste voorleesboek voor jongens & meisjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>